top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Voita Perttu Ruuskan mestaruuslippis nimmarilla


Maximusportin kilpailut jatkuvat. Nyt arvonnassa on Vimpelin Vedon superjokeri Perttu Ruuskan nimikirjoituksella varustettu Vedon kultavuosien lippis.


Arvontaan voit osallistua maximusportin Facebook sivustolla https://www.facebook.com/Maximusport-101344331222893/?eid=ARAnYocywfH59ODTOlnpbn1oDJe7Lj9iiJMLqty_JF_1Ep49d99xz2j0pg7LeF3aUnqEjOcBduqythOp arvaamalla Perttu Ruuskan kauden 2020 lyötyjen juoksujen määrän yhteensä runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Viime kaudella Ruuska takoi yhteensä 125 juoksua.


Pesäpalloliitto julkaisi perjantaina tämän kauden otteluohjelman. Runkosarjassa on 24 peliä, valtaosan niistä Vimpeli pelaa Koskenkorvaa ja Seinäjokea vastaan. Kaikkien kolmen joukkueen kotikentät ovat sellaisia, että rajojen puhkaisulla syntyy varmasti useampi juoksu.


Vimpelin Vedon fanituotteet ovat herättäneet huomiota ympäri maailmaa. Muistissa on hyvin Kimi Räikkösen vierailu Saarikentällä, hän osti silloin itselleen juuri samanlaisia lippiksiä, kun on nyt arvonnassa. vedon fanikauppaan pääset tästä linkistä: https://vimpelinveto.shopunique.fi/ Fanikaupasta voit ostaa myös Vedon logolla varustetun kasvomaskin, sitä voit pitää paitsi otteluissa, myös vaikka kauppareissulla.

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page