top of page

Yksi huippupelaaja yhä ilman seuraa


Joensuun maila ilmoitti viikon lopuksi kahdesta nimekkäästä hankinnasta, joita toki oli ounasteltu jo pitkin kautta maximusportin sivuilla. Sotkamosta vapautettu lukkari Ville Väliaho sai uuden työpaikan Joensuusta.


Lauantaina seura julkaisi Koskenkorvalla liki puolet joukkueen juoksuista lyöneen Patrik Wahlstenin 2+1 vuotisen sopimuksen.


-Täytyy olla tyytyväinen, että Joensuun Mailan kaltainen organisaatio otti minuun yhteyttä. Olen äärettömän tyytyväinen tähän sopimukseen, Wahlsten kommentoi siirtoa JoMan tiedotteessa.


-Täällä viedään asioita rohkeasti eteenpäin omalla tavalla, se on minun mielestä hieno juttu.


Wahlsten oli tämän kauden toiseksi paras kotiuttaja, hän löi Kossun paidassa 3+69 juoksua. Hän oli joukkueensa ykköskotiuttaja, nyt hänen rinnalla juoksuja lyös Aleksi Rautiainen.


-Tuon ehkä Joensuun sisäpeliin enemmän läpilyönti uhkaa, Wahlsten pohti asemaansa. Hän oli myös varma siitä, että ainakin yhdessä tilastossa hän on Joensuussakin ykkönen.


-Kyllä minä aion meidän joukkueemme sisäisen penkkipunnerruskisan voittaa pystyyn, hän naureskeli.


Joensuu oli tällä kaudella vain yhden lyöjäjokerin varassa ja kuten tulos näytti, se ei riittänyt. Ensi kauden menestys ei jää kiinni ainakaan kotiutusvoimasta.


Siirtomarkkinoilla on vapaana enää oikeastaan yksi todella kova nimi, 70 juoksua runkosarjassa lyönyt Jere Dahlström. Hän ei jatka Kouvolassa, eikä Vimpelillä ole varaa häneen kun ei ollut Henri Puputtiinkaan.


Dahlström on pelannut uransa aikana jo kahdesti Koskenkorvalla, sisäpiirissä tosin ollaan sitä mieltä, ettei Jere enää Kossuun palaa, mutta jos seura aikoo pärjätä edes jotenkin ensi kesänä, tarvitsee se kovan luokan kotiuttajaa.


Jari Porttila

1,290 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page