top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

ZeroV suojaa Suomen olympiaurheilijoita


Suomen olympiajoukkue ei ole jättänyt Tokion olympialaisissa mitään sattuman varaan. Joukkueen käytössä on jo hiihdon MM-kisoissa hyväksi todettu ZeroV iho- ja pintasuoja.


-Joukkueelle toimitettiin ihosuojaa niin, että jokaisella urheilijalla ja joukkueen jäsenellä oli oma pulloa koronaa vastaan pitkäkestoisen suojan antavaa ainetta, kertoo ZeroV:n tuotantopäällikkö Tero Välimäki.


-Lisäksi joukkueelle on käytössä ZeroV pintasuojaa, joka antaa jopa viikon suojan viruksia ja bakteereja vastaan, Välimäki kertoo.


ZeroV on ollut huippu-urheilijoiden käytössä jo yli vuoden. Jokerit, Kokkolan Hermes, Vimpelin Veto, Lahti Basket ovat suurseuroina turvanneet pelaajien arjen ZeroV:llä.


-Tuote on täysin suomalainen kiertotalouden tuote. Sen raaka-aineena ovat pihkasta saatavat karboksyylihapot, kahdeksan eri EU-laboratoriotestien mukaan se antaa loistavan suojan koronaa, norovirusta, useita muita viruksia ja bakteereja vastaan, kertoo ZeroV:n markkinointipäällikkö Jari Porttila.


-Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta urheilijoilta tuotteesta ja toimitimme tietenkin sitä Suomen olympiakomitean käyttöön Tokioon.


Koronatartunnat ovat lähteneet viime viikkoina jyrkkään nousuun Suomessa. Suurin osa sairastuneista on alle 30-vuotiaita nuoria ja tämä merkitsee selkeää uhkaa myös urheilusarjoille. Esimerkiksi pesäpallon superissa on jouduttu perumaan jo kymmenkunta peliä koronatartuntojen vuoksi.


-Superin joukkueista Vimpeli käyttää ZeroV:tä ja myös muut seurat ovat olleet kiinnostuneita tuotteesta, Porttila kertoo.


-Nyt fokuksemme on tietenkin olympialaisissa. Toivotaan, että Suomen joukkue pystyy viemään kisat läpi ilman sairastumisia.

128 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Eero Eero
Eero Eero
Jul 29, 2021

Kuulostaa hyvältä, Jari.

Like
bottom of page