top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

ZeroV turvaa suomalaisten arkea MM-kisoissa


Suomessa kehitetty iho-ja pintasuoja ZeroV turvaa suomalaisurheilijoiden arkea Saksan Oberstdorfin MM-kisoissa. Täysin luonnontuotteista valmistettava aine antaa pinnoille pitkäkestoisen suojan koronaa sekä viruksia ja bakteereja vastaan.


-Pintasuojaa on kehitetty jo kuusi vuotta, se estää virusten ja bakteerien leviämisen pintojen kautta, kertoo ZeroV:n viestintäpäällikkö Jari Porttila.


-Olen vuosien varrella nähnyt monen urheilijan unelman arvokisamenestyksestä kaatuvan sairasteluun kisapaikalla. Jos pystymme auttamaan urheilijoita tässä asiassa, olemme saavuttaneet tavoitteemme.


Iho- ja pintasuojan teho perustuu puunjalostuksen sivuvirroista saatavaan raaka-aineeseen. Kemiallisten erotteluprosessien kautta saatava pinta-aktiivinen aine on läpäissyt seitsemän eri akreditoidun EU-laboratorion EN-testiä.


ZeroV tuhoaa testien mukaan mm. seuraavat mikrobit: Staphylococcus Aureus, Mycobacterium Avium, Candida Albicans, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Escherichia Coli, Aspergillus brasiliensis ja Mycobacterium Terraean.


-Meidän arvomme perustuvat suomalaiseen luontoon ja sieltä saataviin raaka-aineisiin. ZeroV on täysin biohajoava, kiertotalouden tuote. Sen pinta-aktiiviaine on myös 100% luonnontuote, Porttila painottaa.


-ZeroV ei ole pelkästään korona-ajan tuote, vaan sen avulla urheilijat ja kuluttajat voivat suojata itsensä ikäviltä taudinaiheuttajilta yleisimminkin, Porttila muistuttaa.


ZeroV on suihkemuotoinen suoja-aine, jolla voidaan käsitellä kaikki pinnat puhelimen näytöstä pöytiin ja ovenkahvoihin. Se on loistava suoja myös kuntosaleilla. Suomen MM-joukkueen jäsenet saivat Obersdorfiin käyttöönsä ihosuojaa ja pintasuojaa, jolla he voivat käsitellä hotellihuoneet, yhteiset tilat ja ruokailutilat.


-On hienoa, että voimme toimia yhdessä suomalaisen yrityksen kanssa, jonka arvot kohtaavat omamme, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen toteaa.


Kuvassa hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen, joka vei ZeroV-tuotteet huoltoautolla Saksan Oberstdorfiin.


104 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page