top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Jokerit tankkasi pudotuspelimatkalle ZeroV:tä


KHL-joukkue Jokerit lähtee tiistaina pitkälle play off-matkalle Venäjälle. Joukkue on päättänyt pelata koronarajoitusten vuoksi kaikki pelinsä, siis myös kotiottelunsa vieraskaukalossa. Play off-matkasta odotetaan siis pitkää.


Jokerit pakkasi maanantaina varusteitaan Hartwall areenalla, mukaan vieraskiertueelle lähtee myös tarpeeksi ZeroV iho-ja pintasuojaa, sillä joukkue haluaa turvata pelaajien arjen mahdollisimman hyvin.


Joukkueen GM Jari Kurri kuuli, että myös Suomen hiihtomaajoukkue käyttää Oberstdorfin MM-kisoissa ZeroV iho- ja pintasuojaa. Jokerit on käyttänyt sitä jo marraskuun lopusta lähtien, joten nyt oli syytä ”tankata” suoja-ainetta Venäjän matkalle.


ZeroV antaa ainoana iho-ja pintasuojana pitkäkestoisen suojan koronaa, muita viruksia ja bakteereja vastaan. Pelaajat saivat oman 100 ml ihodesipullon ja huollon tarpeisiin ”tankattiin” 250 ml pintasuojaa.


Joukkue käsittelee yleiset tilat pintasuojalla, ZeroV tappaa heti virukset ja muodostaa pinnalle suojapinnan, joka tuhoaa mekaanisesti viruksia ja bakteereja, mm. sairaalabakteerin.


Jokerit lähtee luottavaisena pudotuspeleihin. Ensimmäiseksi se suuntaa tiistaina kohti Moskovan koillispuolella olevaa Jaroslavlia, Jokerit kohtaa ensimmäisellä kierroksella Lokomotivin. Ensimmäinen peli on keskiviikkona.


Joukkueen kapteeni Marko Anttila pitää joukkueen virettä hyvänä.


-Peli on alkanut näyttämään jo hyvältä ja nyt on mahtavaa päästä vääntämään, kertoo Anttila Jokerien kotisivulla.


-Tavoite on ollut koko ajan että ollaan parhaimmillaan play offseissa.


Jokerit on pelannut ja harjoitellut omassa kuplassa. Esimerkiksi harjoitukset ovat olleet suljettuja joukkueen ulkopuolisilta, vain Jokerien oma mediaryhmä on päässyt seuraamaan niitä.


-Meillä on todella hyvä joukkue, se on paljon meistä itsestä kiinni mitä saadaan irti. Pääsemme lähtemän terveellä porukalla, tulos on varmasti hyvä.


Anttilan mukaan joukkueelle ei ole ongelma, että he pelaavat kotipelinsä vieraskentällä. Vallitsevassa koronatilanteessa se saattaa olla hyväkin asia.


-Pudotuspelit olisivat alkaneet kuitenkin vieraskentällä. En näe siinä hirveästi negatiivista, matkustelu jää pois, nyt on aikaa rakentaa omaa peliä ja keskittyä siihen.


Jokerien otteluita voi seurata Viaplay suoratoistopalvelusta. Keskiviikon peli alkaa kello 18.30 Suomen aikaa.


Jari Porttila


80 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page