top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Kiekossa rävähti kauden kärkitulos


Salla Sipponen sivalsi voiton kauden kotimaisella kärkituloksella Lohjan karnevaalikilpailujen naisten kiekonheitossa. Sipposen pisin heitto kantoi 54,95. Oskari Perälampi oli miesten kilpailun ykkönen heitettyään 56,38.

Kilpailun aikana Lohjan helteisellä kentällä puhalteli puuskatuuli, jonka kanssa Sipponen ei päässyt sinuiksi toivomallaan tavalla.

– Ihan hyvin oli heitossa tehoja, mutta tuuli käänsi kiekot pystyyn, Sipponen harmitteli.

Keuruun Kisailijoita edustavalla Sipposella on takanaan hyvä harjoituskausi ja kaikki edellytykset heittää tuntuvasti pidemmälle. Seuraava kilpailu on Vantaalla lauantaina.

– Halusin heittää tämän kilpailun, koska tykkään Lohjan heittoringistä. Tässä oli samalla vähän sellaista karsinta ja finaali -treeniä. Vielä ei ihan rävähtänyt, mutta toivottavasti Vantaalla lentää jo pidemmälle, Sipponen sanoi.

Espoon Tapioiden Vilma Paakkala oli toinen heitettyään 50,64.

Oskari Perälampi sivalsi Lohjalla kahdesti yli 56 metrin, mutta ei vielä saanut syntymään kuntonsa mukaista heittoa.

– Olen todella hyvässä kunnossa, mutta vielä ei vaan napsahtanut. Mutta kyllä se sieltä vielä napsuu, Perälampi tuumi.

Espoon Tapioita edustavan Perälammen ennätys on viime vuonna heitetty 58,02. Kuluvan kauden paras on 57,05. Perälammen katse on jo 60 metrin heitossa.

– Se on erittäin realistista, Perälampi viittasi harjoitusheittojen kertomaan.

Perälampikin kilpailee lauantaina Myyrmäessä, siellä heittopaikka on rakennettu siten, että heittäjät pääsevät yleensä heittämään suotuisiin tuuliin. Vantaan kilpailut alkavat kello 16.30.


97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page