top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pattijoen kärki toimi


Pattijoen Urheilijat otti tärkeän 2-0 voiton Imatrasta ns. pudotuspeliottelussa. Pattijoen voiton tae oli toimiva kärki, Severi Piispanen meni kentälle todella varmasti ja toi joukkueelleen kaikkiaan neljä seitsemästä juoksusta.


Pattijoella on hyvä rakentaa peliä Piispasen, Paavo Pellon ja Timo Kallion varaan . Kärkikolmikko rakensi taas tilanteet Sami Haapakoskelle ja Topi Kososelle, kumpikin löi ottelussa kaksi juoksua.


Pattijoki nousi voittonsa ansiosta 17 pisteeseen ja jätti kahdeksantena olevan Imatran 13:sta. Imatra jatkaa lauantaina Kempeleen vieraaksi, jolla on pinnoja 12:sta. Kyseessä on siis se kuuluisa kuuden pisteen ottelu.


Imatran peli kulki hyvin toisen jakson toiseen vuoropariin saakka. Sitten joukkueen kärjen Teemu Nurmion jalka kramppasi ja samalla menivät tehot kärjestä. Siihen asti Nurmio oli pelannut loistavasti. Nurmio jouduttiin kantamaan Imatran penkille, eikä hän tullut enää jokeripaidassa lyömään.


Lauantain mielenkiintoisin ottelu käydään Koskenkorvalla, missä kotijoukkue saa vieraakseen Vimpelin. Koskenkorvan Patrik Wahlsten johtaa ylivoimaisesti lyöjätilastoa, hän on paukuttanut kauden peleissä peräti 47 juoksua, kun toisena oleva Joensuun Aleksi Rautiainen on pyssyttänyt 39 juoksua. Wahlsten onkin tykittänyt puolet koko Kossun juoksuista.


Vimpeli on taas saanut ulkopelinsä toimimaan viimeisissä otteluissa ja sillä on nyt alla kolme voitettua ottelua, joten on mielenkiintoista nähdä pystyykö joukkue tukkimaan Antin montun reiät Wahlstenilta.


Jari Porttila

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page