top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Puhtimäki jokerina, Joensuu voitti


Joensuun Maila otti ensimmäisenä sarjassa käyttöön taktiikan, jossa lukkarille annettiin vapaata lautasen äärestä. Juha Puhtimäki pelasi Siilinjärveä vastaan jokerina ja hyvin pelasikin.


Puhtimäki pääsi kokeilemaan kotiutusta neljä kertaa ja onnistui siinä kahdesti. Puhtimäki toi myös joukkueelle yhden juoksun, joten ei miestä sentään koko ottelua säästelty.


Puhtimäkihän oli yksi ratkaiseva pelaaja kun Joensuun aiheutti alkuviikolla Kouvolalle sen kauden ensimmäisen tappion, joten yksi helpompi päivä oli varmasti ansaittu. Puhtimäen tilalla lukkarina pelasi Seeti Surakka.


Joensuu otti Siilinjärvestä pakkovoiton, se tuli niukin numeroin 2-3 ja 3-4.


Toisessa illan ottelussa oli yhtä tiukkaa. Seinäjoen Jymy-Jussit lähti suosikkina otteluun Kankaanpäätä vastaan, mutta niin vain Kankaanpää puristi ensimmäisen jaksoin tasoihin 4-4.


Toisella jaksolla Jymy-Jussit puristi 2-1 voiton, se saa kiittää pisteistä Henri Puputtia ja Jukka-Pekka Vainionpäätä. Puputti löi ottelussa kaksi tärkeää juoksua, Vainionpää paukutti niitä kolme.


Huolestuttavaa torstain kierroksella olivat katsojaluvut. Seinäjoella oli reilut 650 katsojaa, Siilinjärvellä 750, eli kummankaan kotipelissä ei päästy lähellekään maksimia. Seurajohtajien onkin nyt katsottava peiliin ja mietittävä mitä asioita pitäisi tehdä toisin, että väki saataisiin korona-ajan jälkeen takaisin katsomoon.


Kärkiottelut toki vetävä vielä katsomot rajoitettuina täyteen, mutta kun nämä ns. pakkopelit eivät vedä millään väkeä, kannattaa syyt etsiä nopeasti.


Perjantaina pelataan Vimpelin Saarikentällä peli, jonka uskoisi vetävän sallitut 1000 katsojaa.


Sami Haapakoski näet palaa Saarikentälle Pattijoen paidassa. Kaukana ei ole sekään ihme,

että Saarikentän vaativa, mutta tasapuolinen yleisö nousee seisomaan, kun Sami juoksee keskikentältä kiilaan.


Jari Porttila

183 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page