top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Samooja kärjen mukana Qatar mastersissa


Kalle Samooja aloitti vahvasti Qatarin Dohassa pelattavan Euroopan-kiertueen kilpailun. Seitsemän birdieä avauskierrokselle nakuttanut peluri oli lähellä bogivapaata kierrosta, mutta 17:n väylän bogi muodostui upean kierroksen ainoaksi kauneusvirheeksi.


Samooja on avauspäivän jälkeen Qatar Masters kisassa jaetulla toisella sijalla tuloksella -6. Hän on vain lyönnin jäljessä kilpailua johtavasta David Lawista. - Hyvä päivä tänään, ei sen kummempia selityksiä tarvita. Mies oli ihan iskussa, Samooja myhäili kierroksen jälkeen.


- Lähestymiset olivat vahvoja, se loi pohjan hyvälle tulokselle.


Samooja pelasi kierroksen tulokseen 65. Kisassa mukana oleva toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen pelasi tuloksen 75. - Ainoa tahra johtui avauksesta, joka upposi omaan jälkeensä väyläbunkkeriin. Sellaisenhan ei pitäisi olla mahdollista, eli vältellään "bunuja" loppuviikko, Samooja kertasi 17:n reiän bogia. Varhain aamulla matkaan lähtenyt Samooja pääsee huomenna liikenteeseen klo 11:30 (10:30 Suomen aikaa) ja saa pelata melkoisissa olosuhteissa. Lämpötila on ennustuksen mukaan 35-40 asteessa ja tuulta on luvattu paikoin yli 10 metriä sekunnissa. - Vähän kuin kiertoilmauunissa olisi, Samooja naurahti. - Katsotaan, mitä se keli tuo tullessaan. Nyt pienet treenit, huilia ja huomenna jatketaan, hän päätti.


Qatar Mastersia voi seurata suorana Viaplayn kanavilla.


12 views0 comments
bottom of page