top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Samooja kärjen mukana Qatar mastersissa


Kalle Samooja aloitti vahvasti Qatarin Dohassa pelattavan Euroopan-kiertueen kilpailun. Seitsemän birdieä avauskierrokselle nakuttanut peluri oli lähellä bogivapaata kierrosta, mutta 17:n väylän bogi muodostui upean kierroksen ainoaksi kauneusvirheeksi.


Samooja on avauspäivän jälkeen Qatar Masters kisassa jaetulla toisella sijalla tuloksella -6. Hän on vain lyönnin jäljessä kilpailua johtavasta David Lawista. - Hyvä päivä tänään, ei sen kummempia selityksiä tarvita. Mies oli ihan iskussa, Samooja myhäili kierroksen jälkeen.


- Lähestymiset olivat vahvoja, se loi pohjan hyvälle tulokselle.


Samooja pelasi kierroksen tulokseen 65. Kisassa mukana oleva toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen pelasi tuloksen 75. - Ainoa tahra johtui avauksesta, joka upposi omaan jälkeensä väyläbunkkeriin. Sellaisenhan ei pitäisi olla mahdollista, eli vältellään "bunuja" loppuviikko, Samooja kertasi 17:n reiän bogia. Varhain aamulla matkaan lähtenyt Samooja pääsee huomenna liikenteeseen klo 11:30 (10:30 Suomen aikaa) ja saa pelata melkoisissa olosuhteissa. Lämpötila on ennustuksen mukaan 35-40 asteessa ja tuulta on luvattu paikoin yli 10 metriä sekunnissa. - Vähän kuin kiertoilmauunissa olisi, Samooja naurahti. - Katsotaan, mitä se keli tuo tullessaan. Nyt pienet treenit, huilia ja huomenna jatketaan, hän päätti.


Qatar Mastersia voi seurata suorana Viaplayn kanavilla.


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page