top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vimpelin ulkokenttä piti Wahlstenin kurissa


Vimpelin Vedon tiivis ulkokenttä piti superpesiksen ykköstykin Patrik Wahlstenin hyvin kurissa. Wahlsten pystyi lyömää vain yhden juoksun koko ottelussa, se oli Koskenkorvan ainoa ja Vimpeli voittikin ottelun 2-0 ( 4-1, 1-0 ) ja otti näin jo neljännen perättäisen voittonsa ja kolmannen kolmen pisteen voiton.


-Annoimme vastustajalle vain yhden juoksun, eikä heillä ollut kuin viisi kolmostilannetta. Hieno suoritus meidän pojilta, Vimpelin pelinjohtaja Markku Hylkilä kiitteli.


Perttu Ruuska oli jälleen loistovireessä lautasen äärellä ja paljolti hänen ansiostaan Wahlstenin lyöntivuorot menivät enemmän hosumiseksi kuin lyömiseksi. Wahsten pääsi yrittämään kotiutusta kolme kertaa ja onnistui siis vain kerran.


Vimpelin ulkopelin herraksi on kohonnut myös Juho Heikkala, joka pelaa valtavalla alueella, torjuen välillä palloja kakkospuolella ja välillä kolmospesällä. Nopea Heikkala suolasi taas useamman kerran Koskeskorvan kärjen.


Vimpelin sisäpelissä tuli nyt onnistumisia leveällä rintamalla, sillä peräti neljä eri miestä löi juoksun. Ville Takalan ja Juho Heikkalan onnistumiset myös mailan varressa kasvattivat varmasti nuorten miesten itsevarmuutta.


Vimpeli pelasi yhä ilman Mikko Kanalaa, hän huilaa vielä ainakin tiistain kotiottelun Hyvinkäätä vastaan. Sen jälkeen Vimpelillä on perjantaina kotiottelu Siilinjärveä vastaan, siinä Kanala saattaa jo olla mukana.


Kierroksen muissa otteluissa oli tasaista. Kempele otti supervuoron jälkeen voiton Imatrasta ja Kankaanpää haki 1-0 voiton Tampereelta.

113 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page