top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

”Loistava uutinen seuratoimijoille”


Hallituksen päätös löysätä yleisörajoituksia urheilukilpailuissa otettiin vastaan jalkapallo- ja pesäpalloseuroissa vastaan suurella tyydytyksellä.


-Loistava uutinen, tästä on hyvä lähteä rakentamaan heinäkuun superin kotiottelutapahtumia, kertoi Vimpelin vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.


Urheiluministeri Hanna Kosonen linjasi hallituksen tiedotustilaisuudessa uuden käytännön siten, että jatkossa katsomotilat voi lohkottaa 500 hengen osiin esimerkiksi lippusiimoilla. Kuhunkin 500 hengen lohkoon voi päästää noin 250 henkeä turvaväleillä. eli käytännössä istumapaikkoja pitää jättää joka toinen tyhjäksi. Perheet voivat istua vierekkäin.


-Vimpelissä tämä merkitsee sitä, että saamme aiemmin rajatun 500 katsojan sijaan ottaa sisään noin 1500 katsojaa, Kujala laskeskeli.


Tulevan viikonvaihteen otteluja Sotkamoa vastaan uudet rajoitukset eivät vielä koske. Näihin peleihin myydään kumpaankin noin 450 lippua.


-Lipuista on tähän mennessä myyty jo 60%, suosittelenkin että ainakin pitkämatkalaiset ostavat liput ennakkoon netistä, Kujala keroo.


Lippuja myydään myös Vimpelin toimistolla, Nelimarkan leipomon vieressä.


-Väkeä on riittänyt toimistossakin tasaiseen tahtiin.


-Näyttää siltä, että kumpaankin peliin tulee täysi tupa katsojia.


Kujalan mukaan osa lipuista varataan portille, lipputilannetta voi seurata Vimpelin Vedon FB-sivulta: https://www.facebook.com/vimpelinveto/


-Saarikentälle voi tulla turvallisin mielin. Meillä on huomioitu turvallisuusvälit ja myyntipisteitäkin on lisätty, jotta niihin ei muodostu pitkiä jonoja, Kujala painottaa.


Jari Porttila

406 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page