top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Paavola korkeuksissa, Lehikoinen ennätykseen


Mikko Paavola vastasi kansainvälisesti kovatasoisimmasta tuloksesta Leppävaran Motonet GP-kisoissa. Paavola ylitti seipäässä tuloksen 562, se on maailmantilaston 30:s paras tulos.

-Espoossa on aina mukava hypätä, hyppypaikka on erittäin hyvä, Paavola kiitteli.


Suomalaiset seiväsmiehet ovat avanneet kauden loistavasti. Kauden kotimaista kärkitulosta pitää hallussaan 565 Turussa ylittänyt Urho Kujanpää. Paavola ja Tommi Holttinen ovat ylittäneet 564.


-Kannustamme toinen toisiamme eteenpäin, se näkyy tuloksissa positiivisesti.

Holttinen ja Kujanpää ylittivät torstaina 536.


Viivi Lehikoinen teki taas 400 aidoissa ennätyksensä, nyt se kirjataan luvuin 56,17. Tulos on maailmantilastossa 36 paras aika.


-Minulla ei ollut koko päivänä kovin varma olo, siihen nähden tulos oli yllättävän hyvä. Lehikoinen kertoi.


Reetta Hurke voitti pika-aidat tuloksella 13,06. Voitosta tuli hyvin ranking-pisteitä Tokion kisoja ajatellen. Toki Hurskeella on vielä matkaa kahden vuoden takaisiin aikoihinsa.


-Voitto maistui hyvältä, alku kulki hyvin, mutta lopussa olisi pitänyt kulkea vähän paremmin.


Aidatulla ratakierroksella Oskari Mörö teki hyvän juoksun Turkuun verrattuna. Nyt selkä kesti hyvin ja Mörön loppuaika painui jo lähelle 50 sekuntia, tulos 50,78 on jo lupauksia antava.


Elmo Lakka kellotti jälleen loistoajan 110 aidoissa, 13,53 osoittaa että taso on painunut taas selvästi alaspäin.


Aaron Kankaan kohdalla on sen sijaan vihellettävä peli poikki, tai se olisi pitänyt puhaltaa poikki jo Turun jälkeen. Nyt moukari lensi vain vaivoin yli 70 metrin, edessä on kehoa huoltava jakso ja sen jälkeen harjoittelutauko.


Jari Porttila

53 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page