top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pelinjohtajan vaihtui, Vimpeli kaatui

Updated: Aug 11, 2021


Joensuun maila vaihtoi maanantaina pelinjohtajaa ja niinhän siinä kävi, että vaihdos piristi heti joukkuetta. Petri Pennanen johti JoMan arvokkaaseen 2-0 (6-3, 2-1) voittoon Vimpelin Vedosta.


-Lähdettiin hakemaan vain sitä, että saadaan hyvä esitys irti. Potentiaalia joukkueessa on varmasti enemmän kuin pelit antaa ymmärtää, nyt siitä saatiin jo jotain esille, Pennanen myhäili.


-Näyttämisen halua ja tunnetta oli nyt mukana.


Joensuulla oli 18 kolmostilannetta, Vimpelillä 16. Joensuun pelaajat löivät kuitenkin tuplasti vimpeliläisiä enemmän juoksuja.


-Jos halutaan muutosta, niin energian pitää muuttua. Tunne ohjaa kehoa, jalkakin alkoi kulkea. Nyt nähtiin pojilta paljon hyviä suorituksia, niin ulkona kuin sisällä, Pennanen kehui.


-Ei löydetty kotiutuksissa nyt sitä, miten ne puretaan, Vimpelin pelinjohtaja Tomi Niskanen manasi.


Vimpelin kotiutuksien epäonnistumisesta suuren kunnian saa Ville Väliaho, joka oli Saarikentällä lautasen herra.


-Väliaholta paras peli mitä olen nähnyt. Ja minähän olen seurannut pelejä enimmäkseen fanin roolissa katsomossa, Pennanen naureskeli.


Niskanen antoi sen sijaan täyslaidallisen pelaajilleen ja itselleen.


-Olimme aneemisia. Tiedettiin että vastaan tulee energinen Joensuu. He tekivät heti äärimmäisen hyviä suorituksia, me vain katseltiin. Olimme kumman puhdittomia ja aneemisia.


-Olen todella pettynyt itseeni ja joukkueen esitykseen. Paljon jäi parannettavaa torstaihin. Nyt pitää terästäytyä ja pelata hyvä peli torstaina Joensuussa.


Vimpeli matkaa siis heti torstaiksi Joensuuhun. JoMa kairasi nyt Saarikentältä kolme pistettä, joten Vimpelin olisi syytä ottaa pisteitä vieraspelistä, jotta paikka neljän kärjessä olisi turvattu.

Joensuun tähti oli Väliahon lisäksi neljä juoksua kyönyt Aleksi Rautiainen.


Vimpelin kärkikolmikko Isoketo-Heikkala-Anttila järjesti hyvin tilanteita, mutta nyt kotiutukset tökkivät pahasti. Jokeri Janne Mäkelän tehot olivat 3/7, Perttu Ruuskan 0/4 kotiutustilanteissa.


Kierroksen toisessa kärkiottelussa Sotkamo voitti Seinäjoen 2-0 ( 5-1,4-3 ). Lauri Rönkkö takoi ottelussa neljä juoksua.


Jari Porttila


378 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page