top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Richardson rikkoi hiljaisuuden ”Olen vain ihminen”


Kannabiksen käytöstä kärynnyr 21-vuotias Yhdysvaltojen mestari ShaCarri Richardson on kommentoinut ensimmäisen kerran käryään. Hän twiittasi asiasta sunnuntaiaamuna seuraavasti:


”En voi olla tänä vuonna teidän olympiavoittajanne, mutta lupaan palata ensi vuonna ja olla maailmanmestarinne”


Richardsonin doping-näytteestä löytyi USA:n mestaruuskisojen yhteydessä merkkejä marihuanasta, joka on kiellettyjen aineiden listalla. Doping-rikkomuksen vuoksi hän ei voi osallistua Tokion olympialaisiin.


Richardsonille langetettiin kuukauden kilpailukielto, joten periaatteessa hän voisi osallistua Tokion olympialaisten 4x100 metrin viestiin.


”Kaikille niille, jotka tietävät kuinka täydellistä elämää tulee elää sanon, että onneksi en ole yksi heistä”


Uhmakkaan twitter-viestin jälkeen Richardson antoi haastattelun Today-lehdelle, jossa hän kertoo kannabiksen käytön johtuneen hänen biologisen äidin kuolemasta vain viikkoa ennen USA:n olympiakarsintoja.


-En osannut käsitellä asiaa, se oli henkisesti niin kova asia, että turvauduin kannabikseen. Pyydän sitä anteeksi teiltä kaikilta, hän kertoi Todayn haastattelussa.


-Älkää tuomitko minua, olen vain ihminen. Satun vain olemaan nopeampi kuin useimmat teistä, hän vuodatti Todayn haastattelussa.


Richardson on lupautunut mennä hoitoonohjaukseen ja sen vuoksi hän selvisi kärystä kuukauden kilpailukiellolla.


97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page